l

dani clode با پرینت سه بعدی موفق به ساخت انگشت مصنوعی شست سوم شد که باعث تحولی بزرگی شد که هم افراد ناتوان می توانند از آن استفاده کنند هم کسانی که می خواهند برای افزایش توانایی هایشان از این انگشت مصنوعی استفاده نمانید.

در مصاحبه ای که از Dani clode صورت گرفت معنای واقعی پروتز را بیان نمود: به این معنا که  معنای پروتز تنها برای جایگزینی نواقص بدن و رفع ناتوانی بدن نمی باشد  بلکه برای ” افزودن بر چیزی ” می باشد،  که این امر با پرینت سه بعدی تحقق یافته است. clode  با پرینت سه بعدی موفق به ایجاد شست سوم پرینت شده ای شده است که به دست متصل می شود و با پا کنترل خواهد شد. این امر باعث شده است که درک عموم را نسبت به معنای واقعی پروتز به چالش کشیده شود. او در کالج سلطنتی هنری در کشور لندن موفق به ایجاد همچین طرح ساده  و با فناوری اصلاح شده پرینت سه بعدی شده است. Dani توانست موفق به ایجاد یک عضو مصنوعی با یک پرینت سه بعدی شود که هم سطح دقت بالایی دارد و هم عملکرد آن سریع می باشد.

طراحی مدرنی که dani انجام داده است فوکوس روی اعضای بدن دارد و باعث رشد یافتن جذابیت و زیبایی یک انسان شده است. او همچنین با یک گره استخوانی آزمایشگاهی موفق به ساخت بازوی پروتز برای مدل معلول Kelly knox شده است که در وین به نمایش گذاشته است. انگشت شست سومی که با پرینت سه بعدی ایجاد شده است در رسانه مطبوعاتی مختلفی bold شده است.

مصاحبه با Mrs.Dani Clode:

ایده ی ایجاد و اختراع یک شست مصنوعی با استفاده از پرینت سه بعدی چگونه به ذهن شما رسید؟

زمانی این ایده ( ساخت انگشت شست مصنوعی) در فکر من شکل گرفت که در حال انجام تحقیقاتی رو پایان نامه ام در کالج سلطنتی هنر بودم و روی آن کار می کردم. زمانی که در حال تحقیق روی موضوع پروتزها بودم جذب این محصول شدم. من در طول تحقیقاتم به منبع و منشا معنی کلمه ی پروتز رسیدم و آن هم ” اضافه شدن چزی بود” و این برای من معنای الهام بخشی داشت تا یک عضو بدن مصنوعی اصلاح شده ای ایجاد کنم تا به توانایی انسان اضافه کند نه از آن برای جایگزین عضو از بین رفته استفاده شود.

اعضای بدن مصنوعی که با پرینت سه بعدی ایجاد می شوند محصولات بسیار انحصاری هستند که تلاش من بر ارتقا این محصولات بود تا رابطه ی بین مصرف کننده ی این محصول و آن قطعه را بهبود بخشم. و خواسته ام این بود این محصول به وسیله ی همه استفاده شود.

خوب من برای مدل سازی اولیه یا نمونه سازی از فرم ۲ استفده می کنم و در آخر برای نتجیه گیری از مدل های نهایی استفاده می کنم. من زیاد دوست ندارم فقط با یک مدل مجازی سروکار داشته باشم به همین دلیل ابتدا پس از آن که نمونه ابتدایی خود را ساختم آن را پرینت سه بعدی خواهم کرد و دوباره به Rhino بر میگردم تا مدل و نمونه ی خودمو ارتقا بدهم. به همین ترتیب پس از تغییرات ۵- ۶ باره مدل هایم در آخر به نتیجه ای میرسم که می خواهم آن را پرینت سه بعدی نمایم.

طرح هایی که شما با پرینت سه بعدی میسازید چه ویژگی هایی یا الزامات خاصی دارد؟

این که آن قطعه را بسازم بخش بزرگی از ملزومات و ویژگی آن بود. زمانی که شما تعداد زیادی قطعه را پرینت کرده اید ، با خودتان فکر میکنید که این چگونه پرینت شده است. اما با form2 ، پس از شستشو و کمی روغن کاری ، به نظر می آید که ایجاد قطعه به پایان رسیده است.

پرینت سه بعدی

پرینت 3 بعدی
پرینت 3 بعدی
ما ایده های شما را سریع تر از رسم روی کاغذ به واقعیتی ملموس مبدل می کنیم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *