l

ساخت خانه برای بی سرپناهان در نیویورک با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی

در نیویورک موسسه ای وجود دارد به نام Farmlab که به فکر بحرانی برای کسانی که هیچ سرپناهی ندارند و در خیابان ها سرگردان هستند می باشند و برای رفع این مشکل راه حلی ارائه داد تا پناهگاه کوچکی برای آنان ساخته شود. این تصمیم ممکن است با انجام عملیات های ساخت و ساز با مصالح سنتی هزینه بر باشد یا برای تعداد محدودی بتوان این طرح را راه اندازی کرد. اما این موسسه با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی در صدد این برآمد که این بحران را حل نماید. نام این پروژه “Homed” است و همانطور که از نام آن مشخص است هدف ایجاد خانه و سرپناه برای اینگونه افراد می باشد. خانه های ساخته شده با استفاده از پرینت سه بعدی به شکل زنبور عسل هستند که به صورت متراکم و یک واحد کنار هم به صورت عمودی قرار گرفته اند. اگر به تصاویر زیر نگاهی بیاندازید متوجه خواهید که مجموعه این خانه های کوچک ساخته شده با پرینت سه بعدی شبیه کندو عسل می باشد. این خانه ها به دیوارهایی که از قبل ساخته شده اند متصل می شوند.

پرینت سه بعدی

تعداد زیادی بی سرپناه از سال ۱۹۳۰ تا به حال توانسته اند با راه اندازی این طرح سرپناهی برای خود داشته باشند و این موسسه اعلام کرده است که هر شبانه روز حدود ۶۱ هزار نفر از سرپناها از این خانه ها  استفاده می کنند و شب را آنجا می گذرانند. تا به امروز فضاهای زیادی برای این خانه های کوچک اختصاص داده شده است اما به دلیل کوچکی آن و مکان این مودول ها و همچنین سهولت در نصب آن ها می توان در بیشترفضاها از آن استفاده کرد.

ساخت خانه با پرینت سه بعدی

در تصویر زیر می توانید نمونه ای از فضای داخلی این خانه ها را مشاهده کنید.

درون خانه پرینت سه بعدی

تکنولوژی پرینت سه بعدی

پس با توجه به این مقاله خواهیم دریافت که تکنولوژی پرینت سه بعدی این روزها کاربردها و مصارف زیادی در عرصه های گوناگون داشته است و حتی سود آن به افراد بی خانمان خواهید رسید و با توجه به سهولت در گسترش تولید آن با هزینه به صرفه و بودجه لازم می توان این طرح را گسترش داد.

پرینت 3 بعدی
پرینت 3 بعدی
ما ایده های شما را سریع تر از رسم روی کاغذ به واقعیتی ملموس مبدل می کنیم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *