l

فرایند Additive Manufacturing یا تولید افزایشی به عملیات اضافه کردن ماده اولیه پرینت سه بعدی به صورت لایه لایه گفته میشود. در ابتدا این فرایند بیشتر به جهت استفاده در تولید نمونه های ساده و قطعاتی که از پلاستیک تشکیل شده اند ساخته شده بود. اما اکنون برای مواد اولیه گوناگون مثل رزین، فلزاتی مانند تیتانیوم و پودر میتوان از ابن تکنولوژی استفاده نمود. این تکنولوژی به عناوین مختلف مانند AM، تولید سه بعدی و نمونه سازی سریع هم شناخته میشود.

این تکنولوژی توانایی ساخت سخت افزار های مختلف و ساخت قطعات برزگ و با رزولوشن و کیفیت بالا را نیز دارد. تولید افزایشی یا همان انقلاب صنعتی چهارم پرینت سه بعدی پیشرفت ساخت قطعات را به مرحله قابل قبولی رسانده است و میتواند جایگزین مناسبی برای روش های قدیمی محسوب شود.

مراحل ساخت قطعات با تولید افزایشی

پروسه ساخت قطعات با این فناوری در ابتدا با ایجاد فایل نمونه سه بعدی به وسیله نرم افزارهای طراحی سه بعدی یا  Computer Aided Design که به آن CAD گفته میشود آغاز میگردد. فایل تولید شده با این فناوری توانایی این را دارد که اطلاعات کلی در رابطه با متریال های مورد استفاده و جنس و رنگ شی مورد نظر را به پرینتر منتقل نماید. سپس پرینتر سه بعدی که از تکنولوژی AM استفاده میکند شروع به ساخت قطعات مینماید. در این روش قطعات به صورت یک شکل و بدون نیاز به مونتاژ ساخته میشوند.

مزایا استفاده از تولید افزایشی در پرینت سه بعدی

سرعت بخشیدن به تولید

رسالت اصلی استفاده از پرینتر سه بعدی سرعت بالای آنها میباشد. اکنون استفاده از تولید افزایشی در این تکنولوژی زمان ساخت حتی سریع تر از قبل هم کرده است. به این دلیل که دیگر نیازی نست که بعد از ساخت محصولات را منتاژ کرد یا عملیات های دیگری روی آنها انجام داد.

افزایش رزولوشن و کیفیت

به این دلیل که میتواند از مواد مختلفی برای ساخت استفاده کند و اجسام یکپارچه ای را ساخت کیفیت ساخت را هم به حد مطلوبی افزایش داده است.

صرفه جویی در هزینه ها

همانطور که میدانید سرعت ساخت و هزینه ها رابطه مستقیمی دارند، این تکنولوژی با تسریع عملیات های پرینت میتواند در نصف زمانی که نیاز داریم تا یک شی را به روش سنتی بسازیم قطعات را بسازد. این روند میتواند علاوهه بر صرفه جویی در انرژی و هزینه روند تحویل محصولات به مشتری را هم تسریع ببخشد.

 

پرینت 3 بعدی
پرینت 3 بعدی
ما ایده های شما را سریع تر از رسم روی کاغذ به واقعیتی ملموس مبدل می کنیم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *