l

در این مقاله قصد داریم شما را با یکی از روش های قدیمی پرینت سه بعدی آشنا سازیم، از این تکنیک معمولا د رجاهایی که نیاز به دقت بالایی باشد استفاده میشود. برخی از صنایعی که از این تکنولوژی استفاده میکنند صنایعی مانند صنعت جواهرات، دندان پزشکی، یا نمونه هایی از تولید قطعات با استفاده از گچ و سرامیک. مکانیزم کاری در این روش معمولا به این صورت است که از نوعی رزین از جنس فتوپلیمر و منبع نور UV برای تبدیل ماده اولیه به جامد استفاده میشود.در این روش لایه ها به صورت تک تک پس از تابش اشعه یو وی به حالت جامد در خواهند آمد. شایان ذکراست که این روش نسبت به روش FDM هزینه بیشتری داد

مزایای پرینت سه بعدی به روش DLP

مهمترین مزیت این تکنیک چاپ سه بعدی برخوردار بودن از دقت بسیار بالا این تکنیک از پرینت نسبت یه تکنیک های دیگر می باشد. دومین دلیلی که باعث میشود افراد زیادی خواهان استفاده از این روش پرینت باشند، سرعت بالا و کیفیت مطلوب این تکنیک چاپ میباشد..و دیگر مزیت پرینت سه بعدی به این روش استفاده از رزین هایی به عنوان ماده اولیه میباشد که میتوان از آنها در ه در صنعت ریخته گری با دقت بالا استفاده نمود. از صافی سطح محصولات پرینت شده هم میتوان به عنوان سومین مزیت استفاده از این روش اشاره داشت.

مقایسه تکنیک DLP و SLA

این تکنیک معمولا از سرعت بالاتری نسبت به SLA برخوردار میباشد. همین مورد باعث شده ایت که این روش یکی از روش های پرکاربرد در صنعت چاپ سه بعدی محسوب شود. شباهت این دو تکنیک هم نیاز به پشتیبانی پس از چاپ میباشد، که در این مورد هم روش DLP از مزیت ویژه ای برخوردار میباشد. که از عمق کمتری از مواد رزین در این روش استفاده میشود که این مورد باعث کاهش هزینه های تولید و کاهش تولید زباله میشود.

پرینت 3 بعدی
پرینت 3 بعدی
ما ایده های شما را سریع تر از رسم روی کاغذ به واقعیتی ملموس مبدل می کنیم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *