l
تاب برداشتن پرینت سه بعدی
پرینت سه بعدی بد
تیر ۱۹, ۱۳۹۶
پرینت سه بعدی به روش SLA
مهر ۳, ۱۳۹۶
ساخت ماکت با پرینت سه بعدی

ساخت ماکت دانشجوئی

پرینت سه بعدی

ساخت ماکت دانشجوئی در بسیاری از واحدهای دانشگاهی مرتبط با معماری ، دارای نمره مجزا می باشد و به یک ضرورت تبدیل شده است .

دو راه حل جهت ساخت سه بعدی ماکت پیش روی شما عزیزان دانشجو قرار دارد :

روش سنتی :

روش سنتی ماکت سازی شامل روشهای برش لیزر پلکسی گلاس و برشکاری و مونتاژ دستی قطعات ماکت بوده است . عمده مزیت آن قیمت پائینتر  در ابعاد و مقیاسهای بزرگ ساخت ماکت می باشد ، حال آنکه پروژه های پیچیده ساخت ماکت دانشجوئی مبتنی بر طرحهای مفهومی و منحنی های پیچیده و جزئیات ظریف می باشد ، روش سنتی نا کارآمد و پرینت سه بعدی چاره کار است .

روش مدرن :

بهره گیری از پرینتر سه بعدی و قابلیتهای گسترده روشهای پرینت سه بعدی  .

جهت آشنائی مختصر با شرایط فایل سه بعدی مناسب پرینت سه بعدی به ذکر توضیحاتی در زیر می پردازیم

پرینت سه بعدی

چه نوع فایلی قابل پرینت سه بعدی می باشد :

به جرأت می توان گفت که تقریبا هر نوع فایلی که به صورت سه بعدی توسط نرم  افزار های کامپیوتری ایجاد گردد بصورت مستقیم یا پس از ویرایشاتی ( جهت تطابق طرح با اصول نرم افزارهای پرینت سه بعدی ) بروی فایل قابلیت ساخت سه بعدی را خواهد داشت .

 

طرح ایده آل مناسب پرینت سه بعدی چه شرایطی دارد :

اصولا نرم افزارهای دستگاه پرینتر سه بعدی جهت تبدیل طرح به زبان برنامه نویسی G-Code ماشین نیاز به حجم سه بعدی دارند .

برای درک بهتر بادکنک پر از بادی را تصور نمائید که حجم هندسی را تشکیل می دهد ، هرگونه منفذی بروی جداره بادکنک موجب برون رفت سیال و خارج شدن بادکنک از فرم حجم می گردد .

در طرحهای ترسیمی در کامپیوتر نقاطی مانند ورودی هائی که از بنا به فضای خارجی راه دارند نیز باعث می گردد که نرم افزار در تشخیص حدود خارجی طرح دچار مشکل گردد . ( این اتفاق حتی از درز درب ترسیمی هم رخ می دهد )

تداخل احجام نیز موجب سردر گمی نرم افزار پرینت سه بعدی در تعیین محدوده حجم سه بعدی می گردد .

باز هم به مثال بادکنک بر می گردیم ، چنانچه چند بادکنک که هر یک درون دیگری واقع شده باشد را داشته باشیم باعث بروز مشکل اخیر می گردد.

این در حالیست که وجود چند بادکنک حجیم در کنار هم مشکلی در تعیین محدوده حجم به وجود نمی آورد .

پرینت سه بعدی

از جزئیات ریز صرف نظر کنید :

وجود جزئیاتی مانند دستگیره های در ، زوار پنجره ، بند آجرها و سنگهای نما و … غیر ضروری است .

چرا که در مقیاس کوچک ساخت ماکت ( در مقایسه با بنای اصلی )، عملن در هنگام چاپ طرح اعمال نمی گردد و فقط باعث افزایش حجم فایل و کثرت باگهای نا خواسته و منجر به افزایش زمان و هزینه ساخت ماکت می گردد .

اگر چه در موارد فوق تکیه بر حجم و فضای محصور می باشد . اما طرحهای پوسته ای بدون حجم ( ترسیمی با دستورات ورقه ای و Shell ) نیز براحتی با اعمال ضخامت مورد نیاز قابلیت ماکت سازی را دارد .

پرینت سه بعدی

توصیه پایانی :

ضخامت دهی پوسته ها را بر عهده ارائه دهنده خدمات پرینت سه بعدی بگذارید که با صلاح دید تجربه خود نسبت به ایجاد ضخامت مناسب طرح در مقیاس ساخت ماکت اقدام نماید .

و جهت سفارش پرینت سه بعدی قبل از گرفتار شدن در هزار توی نا کارآمدی افراد بی تجربه ( که با توصیه های ناشیانه ، موجب ایراد مشکلات مضاعف در طرح شما می گردند ) . با ارائه فایل اصلی و تماس با کارشناسان ما از تجربه یک پرینت ایده آل لذت ببرید .

کارشناسان ما آمده ارائه خدمات پرینت سه بعدی و نیز ترمیم و رفع ایراد فایلهای سه بعدی شما به منظور بهره مندی از بهترین کیفیت ساخت ماکت شما می باشند .

ساخت ماکت با پرینت سه بعدی

پرینت سه بعدی

پرینت 3 بعدی
پرینت 3 بعدی
ما ایده های شما را سریع تر از رسم روی کاغذ به واقعیتی ملموس مبدل می کنیم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *